2. toukokuuta 2012

Viiden päivän wappuloma vietetty ja taas arkinen aherrus jatkuu... Mun on pakko myöntää, että en juhlistanu wappua ollenkaan. En syöny yhtäkään munkkia, en juonu simaa, en puhallellu ilmapalloja tai levitelly serpentiiniä joka paikkaan, niinku aina ennen. Ei edes tuntunu yhtään vapulta o_Ô Vappumarkkinoilla kävin pariin kertaan Oulun torilla ostaan metrilakuja. Yöks. Niitä on syöty sit munkkienki edestä :D Mutta siitäki huolimatta, ilman erityistä vappufiilistelyä oli kiva vappuloma! 

Vallattiin kavereiden kans mummun&papan huvila käyttöön yheksi yöksi, kun eivät ite ollu paikanpäällä :-) Meren rannassa nautittiin ilta-auringosta, hyvästä ruuasta ja paljun lämmöstä!


Kanasalaattia, makkaraa, nakkeja, lihapullia, kebakkoja

Tulikuumassa paljussa lillumista


 Monopolyn pelailua


Seuraavan päivän synkät maisemat




Jos joku ei tajunnu tätä kuvaa, niin tää on mun ikioma taidekuva pyöreästä sateenkaaresta joka ympyröi auringon! :-D

Ettäpä semmosta tämmöstä tällä kertaa.. Heitelkääpä ideoita, mistä teille kertoisin täällä bloginpuolella :P Ois kiva kirjotella vähän useemminkin, ku ois vaan ideoita! Heh. Mut tältä erää tää saa riittää, niin paljon kun on vielä tekemistä tälle päivälle :l PS. Piha- vai sisätyö kesällä, kertokaa :D Vai miten ois kummatki? 
Adijooooooos 


25 kommenttia:

  1. Ootko värjänny hiuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka kyllä tosiaan näyttää ihan keltasilta tuossa yhessä kuwassa, mut kai se tuo muokkaus tekee sennn :)

      Poista
  2. Enpulla on aivan ihanan väriset hiukset ni se ei tarvi värjäillä :)senkin kade anonyymi ! onpa muute herkun näköstä kanasalaattia, kuka kumma sen on tehny? ;) teeeppä postaus vaikkapa sun harrastuksista, susta ja anssista, ihan tavallisesta arkipäivästä, sun unelmista, leipomisista kera ohjeiden yms :) onha nuita ideoita ! ja otetaanpa viimestää kesällä uusiksi tuo reissu, oli kyllä niii makiaa :) - h

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellaki ja olipa viimesenpäälle herkkua salaadia, ei menny kauaa ku tuo astia oli tyhjä :D Mut oishan niitä khyl tosiaan... Osais vaan alottaa ;D Tai tuntuu jotenni tyhmältä yhtäkkiä alkaa kertomaan mun harrastuksista, unelmista tms. Siis ihan omana postauksena... Hmm, mut mitäpä muutakaan :DD Ja joo totellakin otetaaaaan, sitku on ihana lämmin kesäpäiwä ja ai etääää :)

      Poista
  3. emppu sulla nii täydelline kroppa!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  4. Siis etkö oo koskaan värjännyt hiuksia? Toisiks ylimmässä näyttää ihan raidoitetuilta, ompa mahtavan väriset jos oma väri on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siiiiiiis en oo, onkse noi vaikee uskoa!?! :D:D:DDDDDd Kiittikiitti!

      Poista
  5. oot hirrrrmuisen kaunis ja voi että noi sun hiukset :) tosi kivat :)

    VastaaPoista
  6. ootko menny kihloihin? sähän oot vasta 17 vee uujee ...... HUOH. ei tuon ikäne tiiä elämästä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla NIIIIIN nousee karvat pystyyn tämmösten URPOJEN kans!!!
      TUU IDIOOTTI OMALLA NIMELLÄ AUKOMAAN!

      Poista
  7. no uujee anonyymi paskanokka, oon kuule kohta 18vee, siis tajuuxä ou mai kaad ku isotyttö !! en tiiäkkään elämästä mitään, tein varmaan isoimman virheen ikinä, ku menin kihloihin !!!!!! siis daa en kestä ::D:D:D mun elämä on pilalla. kerro mitä mun pitää tehä!?!?

    VastaaPoista
  8. iha sama vaikka oisitki jo JOPA 18 mut et siltikään voi tietää ootko saman jätkän kans koko lopun elämääs, luultavasti et ees oo . säälittävyyden huippu mennä kihloihin ton ikäsenä vaan et saa kehuskella kavereille et hei mä seurustelen :DDDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hernejestas sentäs kuin idiootti joku voi oll...

      Poista
  9. Mitähän tämä jollekin muulle kuuluu, jos toinen menee kihlohin? Ja sitäpaitsi en usko että emilia mennyt leikkimielessä kihloihin. Ja toisekseen, musta jokainen ihminen on valmis kihloihin eri aikaan. JA mitä outoo on vaikka kihlautuu 18-vuotiaana? Mut hei emilia, vaikka en tunne sua, oot hirmu kaunis ja haluun toivottaa toosi paljon onnee kihlautumisesi johdosta! :)

    VastaaPoista
  10. Nimenomaan, ei kuulu paskanvertaa jollekin katkeralle anonyymille, jos oon menny kihloihin... Tässä täytyy olla jotain muuta, kun pitää tuollain tulla aukomaan päätä anonyyminä. En ymmärrä, miksi sua noin paljon häiritsee, kun oon menny NÄINKIN nuorena kihloihin? Kateutta, katkeruutta, itse ikuinen vanhapiika? Olen aivan varma, että kihlattuni on se oikea, jonka kanssa tulen viettämään lopun elämäni, sitä ainakin kovasti haluaisin. Mutta koskaan ei tiedä, mitä elämä tuo tullessaan. Ehkä saatat olla oikeassa, ehkä et, mutta miksi pitää tulla noin lannistamaan? Kerro mulle, kun en ymmärrä näitä "anonyymi* tyyppejä, joilla on tarve yrittää pilata toisen elämä heittämällä herjaavia kommentteja. Mielummin luen näitä positiivisia kivoja kommentteja, niinku tämä edellinen anonyymi laittokin. Kiitos kovasti, piristit mua! :)

    VastaaPoista
  11. Mä uskon ainakin, että ihmiset, jotka haukkuvat toista anonyyminä ja muutenkin, ovat kateellisia ja omaan elämäänsä ja itseensä tyytymättömiä. Itse en ymmärrä lainkaan toisten mollaamista, minusta se kertoo vain omasta huonosta olosta.
    Toivottavasti ymmärrät emilia, että olet niin hyvä tyyppi, että sinulle ollaan kateellisia :) Paljon onnea kihlautumisesi johdosta ja hurjan kivaa kesää sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se useimmiten menee. Oot ihan oikeessa. Pitäisi vaan antaa noiden kateellisten anonyymien olla, eikä välittää niistä, vaikka se onkin vaikeaa ja tuntuu tosi pahalle.. ainakin minusta.
      Mutta kiitos jälleen kannustavasta kommentistasi, kuka nyt lienetki ;)
      Kivaa kesää sullekkin! Ü

      Poista
    2. Ei vaan voi muuta sanoa ku, et on kyl säälittävää puhua toisista tommosta.. onnea kauheesti kumminki teille emilia :)

      Poista
  12. Et oo emppu päivittäny sun blogia pitkään aikaan, laita teijän häistä tänne jotai kuvia! Ihana blogi ja love u <3

    <3:llä Sandels ;) koita arvata, jos et arvaa nii fb :D

    VastaaPoista